Plans

Eg ville gjerne behandle bloggen min, sjølv om eg ikkje alltid har tid til å oppdatere han. Eg veit ikkje heilt kvifor, men det er greit å ha ein trygg stad der eg kan legge ut ting og dele det eg vil dele. I fjor sletta eg dei fleste kontoane eg hadde på ulike sosiale platformar, og ville satse på bloggen. Det gjekk ikkje heilt som planlagt.

I år vil eg prøve igjen. Ikkje heilt "eit nytt år, ein ny og bedre meg" greie, men eg vil prøve å halde liv i denne sida. Eg har lyst til å ta fleire bilde og bli aktiv på denne sida igjen.

Det siste året har eg vore travel, og det har skjedd utruleg mykje. Å skrive masteroppgåve heldt på å ta knekken på meg, men eg overlevde likevel. Det er rart å tenkje at eg grein mykje på grunn av skrivinga. I fjor starta eg også i ein ny jobb som lærar. Lærarlivet er ganske hardt, og det er ein av grunnane til at det har vore stille.

I want to keep up my blog, even if I do not always find the time. I am honestly not sure why I, but I like to have a "safe" place online where I can write and share the things I want. Last year I deleted most of my social media accounts and wanted to focus on my blog. That did not happen.

I want to try again this year. Not a new year, new life kind of promise. But I really want to start posting again, take more photos and get back online.

Last year was a bit crazy and busy. Writing my master thesis was almost the end of me, but I managed to get through it. It is weird to think that I used to cry a lot because of the thesis. Last year I also got a new job as a teacher. Also a reason for the radio silence and the main reason why I never posted much last fall.